Όσα έγιναν στην 3η Wedding Fashion Thessaloniki

Ο καιρός ήταν ιδανικός, οι πινακίδες στην είσοδο του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκαν, το σκηνικό στην Αποθήκη Γ’ στήθηκε και η 3η Wedding Fashion Thessaloniki υποθέχθηκε από τις 12 ως τις 14 Δεκεμβρίου, τους μελλόνυφμους που επιλέγουν για το γάμο τους άποψη και στυλ.

Μεγάλα Δώρα Για Τους Επισκέπτες Της Wedding Fashion

Η ποιοτικότερη έκθεση γάμου της Βόρειας Ελλάδας ξεκινάει σε λίγες μέρες και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Τα ζευγάρια που θα την επισκεφθούν θα είναι τα πρώτα που θα δουν τις προτάσεις κορυφαίων επαγγελματιών για το 2016, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με εκπληκτικά events και θα κερδίσουν απίστευτα δώρα!

5+1 Λόγοι Για Να Μη Χάσετε τη Wedding Fashion Thessaloniki

Αν η πρώτη Wedding Fashion τάραξε τα νερά, αν η δεύτερη εδραίωσε την αντίληψη της έκθεσης-boutique για μελλόνυμφους, η 3η Wedding Fashion Thessaloniki είναι αυτή από την οποία κανείς μελλόνυμφος δεν θα ήθελε να λείψει. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε γιατί.

Η Wedding Fashion Thessaloniki έρχεται τον Δεκέμβριο

Η έκθεση – boutique που δημιούργησε αίσθηση με την ποιότητα και το στυλ της, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από μελλόνυμφους και επαγγελματίες, γίνεται η πρώτη χρονικά έκθεση για τη νέα σεζόν, στις 12-14 Δεκεμβρίου 2015.

Παρουσιάσεις Νυφικών στη Wedding Fashion (φωτογ.)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις υπέροχες παρουσιάσεις νυφικών που πραγματοποιήθηκαν στη Wedding Fashion Thessaloniki.

Όσα Έγιναν στη Wedding Fashion Thessaloniki

Η Wedding Fashion Thessaloniki ολοκληρώθηκε, αφήνοντας για άλλη μια χρονιά άριστες εντυπώσεις, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους εκθέτες. Θέτοντας εξαρχής ως στόχο, όχι την ποσότητα, αλλά την ποιότητα σε κάθε επίπεδο, η Wedding Fashion απέδειξε πως είναι η έκθεση που απευθύνεται στα ζευγάρια με άποψη και στυλ.

Ένας εκπληκτικός χώρος

Ένας μοναδικός χώρος που μεταμορφώθηκε και έγινε μαγικός για την ωραιότερη έκθεση για μελλόνυμφα ζευγάρια στη Β. Ελλάδα! Δείτε φωτογραφίες από πριν και μετά...

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Χορηγοί Επικοινωνίας

gp-logo    kosmoradioplusradio taac 
  amagi-logoΣΠΟΡ FM 

onvolos

oasth

 

Follow Us