Όσα έγιναν στην 3η Wedding Fashion Thessaloniki

δημοσιεύτηκε στις 28/12/2015

Ο καιρός ήταν ιδανικός, οι πινακίδες στην είσοδο του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκαν, το σκηνικό στην Αποθήκη Γ’ στήθηκε και η 3η Wedding Fashion Thessaloniki υποθέχθηκε από τις 12 ως τις 14 Δεκεμβρίου, τους μελλόνυφμους που επιλέγουν για το γάμο τους άποψη και στυλ.

Η ποιοτικότερη έκθεση γάμου της Βόρειας Ελλάδας ξεκινάει σε λίγες μέρες και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Τα ζευγάρια που θα την επισκεφθούν θα είναι τα πρώτα που θα δουν τις προτάσεις κορυφαίων επαγγελματιών για το 2016, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με εκπληκτικά events και θα κερδίσουν απίστευτα δώρα!

Αν η πρώτη Wedding Fashion τάραξε τα νερά, αν η δεύτερη εδραίωσε την αντίληψη της έκθεσης-boutique για μελλόνυμφους, η 3η Wedding Fashion Thessaloniki είναι αυτή από την οποία κανείς μελλόνυμφος δεν θα ήθελε να λείψει. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε γιατί.

Η έκθεση – boutique που δημιούργησε αίσθηση με την ποιότητα και το στυλ της, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από μελλόνυμφους και επαγγελματίες, γίνεται η πρώτη χρονικά έκθεση για τη νέα σεζόν, στις 12-14 Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις υπέροχες παρουσιάσεις νυφικών που πραγματοποιήθηκαν στη Wedding Fashion Thessaloniki.

Όσα Έγιναν στη Wedding Fashion Thessaloniki

δημοσιεύτηκε στις 16/02/2015

Η Wedding Fashion Thessaloniki ολοκληρώθηκε, αφήνοντας για άλλη μια χρονιά άριστες εντυπώσεις, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους εκθέτες. Θέτοντας εξαρχής ως στόχο, όχι την ποσότητα, αλλά την ποιότητα σε κάθε επίπεδο, η Wedding Fashion απέδειξε πως είναι η έκθεση που απευθύνεται στα ζευγάρια με άποψη και στυλ.

Οι Galleries Lafayette στη Wedding Fashion Thessaloniki

δημοσιεύτηκε στις 24/01/2015

Θυμάστε την εποχή που, μικρό κορίτσι, ονειρευόσασταν το νυφικό που θα φορέσετε στο γάμο σας; Θυμάστε που ντύνατε τις κούκλες σας νύφες, που τις στολίζατε με τα ψεύτικα κοσμήματα από τη μπιζουτιέρα σας και τους δίνατε το δικό σας ρόλο σε έναν ονειρεμένο γάμο; Όταν με τη μουσική από ένα μουσικό κουτί, χορεύατε σε έναν φανταστικό πρώτο χορό;

Η πρώτη Wedding Fashion έκανε αίσθηση και άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο και το χώρο που οι επαγγελματίες και οι μελλόνυμφοι συναντιούνται. Στη δεύτερη ο πήχης είναι ακόμη πιο ψηλά. Διαβάστε παρακάτω 4+1 λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε τη WeddingFashion.

Οι προετοιμασίες για την επόμενη Wedding Fashion έχουν ενταθεί, καθώς πλησιάζει ο καιρός για την επόμενη διοργάνωση της πιο φινετσάτης έκθεσης γάμου στη Θεσσαλονίκη.

Wedding Fashion Thessaloniki 2015

δημοσιεύτηκε στις 11/06/2014

Η boutique έκθεση γάμου για ζευγάρια με άποψη!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης Wedding  Fashion, έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία της 2ης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2015, στον ωραιότερο χώρο της Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι.

Ευχαριστίες

δημοσιεύτηκε στις 06/03/2014

Ευχαριστούμε:

1.865 μελλόνυμφους που μας επισκέφτηκαν
    37 εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν
  145 επαγγελματίες του γάμου που μας τίμησαν με την επίσκεψή και τα σχόλιά τους

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ, με καθημερινές προβολές στον ANT1, τον Alpha και το Makedonia TV.

Η έκθεση για ζευγάρια με άποψη!

δημοσιεύτηκε στις 14/01/2014

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ενημέρωσης του κοινού της Θεσσαλονίκης για την Wedding Fashion Thessaloniki με τη δεύτερη και μεγαλύτερη εντυποδιαμονή.

Στην Wedding Fashion Thessaloniki το κοινό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο και δυναμικότερο, καθώς προστίθενται οι υποψήφιες νύφες από τη Ρωσία, που ενδιαφέρονται να παντρευτούν στην Ελλάδα.

Τα συστατικά επιτυχίας της Wedding Fashion Thessaloniki 2014

Ένας εκπληκτικός χώρος

δημοσιεύτηκε στις 01/10/2013

Ένας μοναδικός χώρος που μεταμορφώθηκε και έγινε μαγικός για την ωραιότερη έκθεση για μελλόνυμφα ζευγάρια στη Β. Ελλάδα! Δείτε φωτογραφίες από πριν και μετά...

Σελίδα 1 από 2

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Χορηγοί Επικοινωνίας

gp-logo    kosmoradioplusradio taac 
  amagi-logoΣΠΟΡ FM 

onvolos

oasth

 

Follow Us