5+1 Λόγοι Για Να Μη Χάσετε τη Wedding Fashion Thessaloniki

δημοσιεύτηκε στις 02/12/2015

Αν η πρώτη Wedding Fashion τάραξε τα νερά, αν η δεύτερη εδραίωσε την αντίληψη της έκθεσης-boutique για μελλόνυμφους, η 3η Wedding Fashion Thessaloniki είναι αυτή από την οποία κανείς μελλόνυμφος δεν θα ήθελε να λείψει. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε γιατί.

Είναι πάντα μια έκθεση boutique. Και όπως σε κάθε boutique, ο κάθε επισκέπτης έχει ξεχωριστή αξία. Στόχος της Wedding δεν είναι η συγκέντρωση οσωνδήποτε και οποιωνδήποτε επιχειρήσεων γάμου. Αντίθετα, θα βρείτε επιλεγμένους επαγγελματίες, με ισορροπία στην αναλογία κάθε επαγγελματικής κατηγορίας. Έτσι, δεν θα νιώσετε ότι επισκέπτεστε μια έκθεση π.χ. φωτογράφων. Από την άλλη, για κάθε ανάγκη σας, υπάρχει τουλάχιστο ένας αξιόπιστος επαγγελματίας που μπορεί να την καλύψει.

Θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μια μεγάλη ποικιλία νυφικών, από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές και ξένες εταιρείες, κορυφαίους φωτογράφους,  DJ's, γαμπριάτικα κοστούμια, ανοιχτούς και κλειστούς χώρους δεξιώσεων, νυφικά παπούτσια, προσκλητήρια και μπομπονιέρες, καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία για την οργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου.

Η ποιότητα και το στυλ είναι εμφανή σε κάθε σημείο. Από τη στιγμή που θα μπείτε στην Αποθήκη Γ’, θα νιώσετε το κλίμα του γάμου που ονειρέυεστε. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο οι ίδιοι οι επαγγελματίες, όσο και η δημιουργική ομάδα Dream Walkers, υπεύθυνη για την υλοποίηση του Εργοστασίου – Μουσείου Σοκολάτας!

music-box

Τολμάει το διαφορετικό. Ο μαγικός τρόπος παρουσίασης των νυφικών στη 2η Wedding Fashion, με το concept του Photo Shooting στο μουσικό κουτί – μπιζουτιέρα, μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε ότι το γούστο και η ποιότητα κρύβονται στο διαφορετικό και το νέο, τόσο για τους μελλόνυμφους, όσο και για τις επιχειρήσεις.

Είναι ένα ζωντανό event. Χαμογελαστές φωτογραφίες στο Photobooth, παρουσίαση και  Photoshooting νυφικών, ζωντανή μουσική με ηλεκτρικά βιολιά, σαξόφωνο, live jazz, κληρώσεις σπουδαίων δώρων, είναι μόνο μερικά από όσα πρόκειτα να συμβούν, στον πιο ωραίο χώρο της πόλης!

pb1

+1: Στην πρώτη έκθεση της νέας σεζόν, θα ενημερωθείτε πριν από κάθε άλλον για τις προτάσεις των κορυφαίων επαγγελματιών!

Σας περιμένουμε, 12 -14 Δεκεμβρίου 2015, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Follow Us