Μεγάλα Δώρα Για Τους Επισκέπτες Της Wedding Fashion

δημοσιεύτηκε στις 07/12/2015

Η ποιοτικότερη έκθεση γάμου της Βόρειας Ελλάδας ξεκινάει σε λίγες μέρες και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Τα ζευγάρια που θα την επισκεφθούν θα είναι τα πρώτα που θα δουν τις προτάσεις κορυφαίων επαγγελματιών για το 2016, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με εκπληκτικά events και θα κερδίσουν απίστευτα δώρα!

Δώρο 1: Δύο διπλά εισιτήρια για Μαλδίβες

Η εταιρεία Business Travel, σε συνεργασία με την Turkish Airlines, ένα απίστευτο δώρο, εις διπλούν! Δύο τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν μετά από κλήρωση τα εισιτήριά τους για τις μαγευτικές Μαλδίβες!

Μαλδίβες

Δώρο 2: Το νυφικό της επιλογής σας

Ένα εκπληκτικό δώρο από τον Οίκο Νυφικών Μπουχλαριώτη. Μετά από κλήρωση, μία τυχερή νύφη που θα επισκεφθεί τη Wedding Fashion, θα κερδίσει το νυφικό της επιλογής της, μέσα από την τεράστια συλλογή του οίκου! Δηλώστε συμμετοχή, σταυρώστε τα δάχτυλα και... πού ξέρεις;

Νυφικά Μπουχλαριώτη

Δώρο 3: Ένα μαγευτικό 4ήμερο στη Μονεμβασιά

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, το Alas Resort & SPA, στην περιοχή Ελιά της Μονεμβασιάς, μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας, προσφέρει 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για ένα τυχερό ζευγάρι που θα επισκεφθεί τη Wedding Fashion Thessaloniki.

Alas Resort & SPA

Δώρο 4: Ένα ζευγάρι χειροποίητα αργυρά στέφανα

Η εταιρεία Dimiouriko Vildiridis, με ιστορία και παράδοση στο χειροποίητο κόσμημα, θα κάνει ένα τυχερό ζευγάρι ακόμα πιο ευτυχισμένο, προσφέροντας μετά από κλήρωση ένα ζευγάρι χειροποίητα αργυρά στέφανα, δώρο.

Dimioyrgiko Vildiridis

Εσείς, τι θα κάνετε 12 με 14 Δεκεμβρίου;

 

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Follow Us