Μεγάλο αφιέρωμα στην έκθεση: Γάμοι από Ρωσία

δημοσιεύτηκε στις 08/11/2013

Στην Wedding Fashion Thessaloniki το κοινό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο και δυναμικότερο, καθώς προστίθενται οι υποψήφιες νύφες από τη Ρωσία, που ενδιαφέρονται να παντρευτούν στην Ελλάδα.

Σε έναν χώρο που ταιριάζει αισθητικά στις κορυφαίες επιχειρήσεις Γάμου, με μόνο 32 εκθέτες, επιλεγμένους με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια ανά κλάδο, στο πιο όμορφο και χαρακτηριστικό σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση, δυνατότητα parking, σε έναν χώρο που αποπνέει την αίσθηση της ποιότητας, του στυλ, και του σύγχρονου. Με εξοπλισμό deluxe που εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον.

Ιδανική ημερομηνία διοργάνωσης, καθώς στατιστικά η έρευνα αγοράς κορυφώνεται στο τέλος Ιανουαρίου και τα μελλόνυμφα ζευγάρια, έχοντας επισκεφτεί πιθανά και άλλες εκθέσεις, θα έρθουν στη Wedding Fashion Thessaloniki 2014 για την τελική επιλογή.

Με ένα σπουδαίο πρόγραμμα προβολής, από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εκθέσεων. Γιατί εμείς δεν μένουμε απλά στην έκθεση. Κάνουμε πολλά περισσότερα:
Μοναδικά αφιερώματα

Μεγάλο αφιέρωμα: Γάμοι από Ρωσία.

Με ένα μεγάλο πρόγραμμα προβολής για να προσελκύσουμε υποψήφιες νύφες από Ρωσία, εμπορικους επισκέπτες αλλά και συμμετέχοντες για επιχειρηματικές συμφωνίες.
Με ιδιαίτερο πρόγραμμα προβολής σε μέσα που απευθύνονται σε αυτό το κοινό, κατάλογος έντυπος με διαφήμιση των εκθετών μας μεταφρασμένος στα Ρώσικα, αλλά και ηλεκτρονικός που θα συνεχίσουμε να διαφημίζουμε επί έναν χρόνο σε εξειδικευμένα sites και στο Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Ειδικότερες πληροφορίες θα δοθούν στο Δωρεάν Σεμινάριο που θα κάνουμε στους εκθέτες μας για καλύτερη αξιοποίηση της έκθεσης.

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Follow Us