Τα συστατικά επιτυχίας της Wedding Fashion Thessaloniki 2014

δημοσιεύτηκε στις 04/11/2013

Τα συστατικά επιτυχίας της Wedding Fashion Thessaloniki 2014

1. Το ύφος: είναι μία πραγματικά boutique-έκθεση, σε έναν χώρο που ταιριάζει αισθητικά στις καλύτερες επιχειρήσεις Γάμου στη Β. Ελλάδα
2. Το μέγεθος: με μόνο 32 εκθέτες, επιλεγμένους με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια ανά κλάδο, μπορούμε να εγγυηθούμε την εμπορική τους επιτυχία.
3. Το καινούριο: νέες προτάσεις στις παρουσιάσεις νυφικών, νέα διακόσμηση έκθεσης και καινοτομίες στον τρόπο που διοργανώνονται οι εκθέσεις.
4. Η εμπειρία: οι άνθρωποί της με την πολύχρονή παρουσία τους στον χώρο των εκθέσεων διαφορετικών προϊόντων/υπηρεσιών και ειδικότερα του Γάμου, με ενημέρωση από τα σημαντικότερα εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης.
5. Η τοποθεσία: στο πιο όμορφο και χαρακτηριστικό σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση, δυνατότητα parking, σε έναν χώρο που αποπνέει την αίσθηση της ποιότητας, του στυλ, και του σύγχρονου.
6. Το μοντέρνο: εξοπλισμός deluxe που ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον.
7. Η προβολή: με ένα σπουδαίο πρόγραμμα προβολής, με τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, social media, μεγάλου μεγέθους εντυποδιανομή, αλλά και εναλλακτικούς τρόπους διαφήμισης.
8. Η ημερομηνία διοργάνωσης: ιδανική,καθώς στατιστικά η έρευνα αγοράς κορυφώνεται στο τέλος Ιανουαρίου και τα μελλόνυμφα ζευγάρια έχοντας επισκεφτεί πιθανά και άλλες εκθέσεις θα έρθουν στη Wedding Fashion Thessaloniki 2014 για την τελική επιλογή.

 

 

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Follow Us