Ο καιρός ήταν ιδανικός, οι πινακίδες στην είσοδο του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκαν, το σκηνικό στην Αποθήκη Γ’ στήθηκε και η 3η Wedding Fashion Thessaloniki υποθέχθηκε από τις 12 ως τις 14 Δεκεμβρίου, τους μελλόνυφμους που επιλέγουν για το γάμο τους άποψη και στυλ.

Η ποιοτικότερη έκθεση γάμου της Βόρειας Ελλάδας ξεκινάει σε λίγες μέρες και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Τα ζευγάρια που θα την επισκεφθούν θα είναι τα πρώτα που θα δουν τις προτάσεις κορυφαίων επαγγελματιών για το 2016, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με εκπληκτικά events και θα κερδίσουν απίστευτα δώρα!

Αν η πρώτη Wedding Fashion τάραξε τα νερά, αν η δεύτερη εδραίωσε την αντίληψη της έκθεσης-boutique για μελλόνυμφους, η 3η Wedding Fashion Thessaloniki είναι αυτή από την οποία κανείς μελλόνυμφος δεν θα ήθελε να λείψει. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε γιατί.

The boutique wedding fair that created a sense of quality and style, winning the best reviews of the intending spouses and professionals, is becoming the first fair in time for the new season, on 12-14 December 2015.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις υπέροχες παρουσιάσεις νυφικών που πραγματοποιήθηκαν στη Wedding Fashion Thessaloniki.

Wedding Fashion Thessaloniki was concluded, leaving for another year an excellent impression, both to visitors and exhibitors. Posing originally meant, not the quantity, but the quality at every level, Wedding Fashion proved to be the exhibition that appeals to couples with character and style.

Θυμάστε την εποχή που, μικρό κορίτσι, ονειρευόσασταν το νυφικό που θα φορέσετε στο γάμο σας; Θυμάστε που ντύνατε τις κούκλες σας νύφες, που τις στολίζατε με τα ψεύτικα κοσμήματα από τη μπιζουτιέρα σας και τους δίνατε το δικό σας ρόλο σε έναν ονειρεμένο γάμο; Όταν με τη μουσική από ένα μουσικό κουτί, χορεύατε σε έναν φανταστικό πρώτο χορό;

Η πρώτη Wedding Fashion έκανε αίσθηση και άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο και το χώρο που οι επαγγελματίες και οι μελλόνυμφοι συναντιούνται. Στη δεύτερη ο πήχης είναι ακόμη πιο ψηλά. Διαβάστε παρακάτω 4+1 λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε τη WeddingFashion.

Preparations for the next Wedding Fashion have intensified since time the most elegant wedding fair in Thessaloniki is approaching.

The boutique wedding exhibition for couples with attitude!

After the great success of the first Wedding Fashion, we started preparing the second one, which will be held from 7 to 9 February 2015, in the most beautiful area of Thessaloniki, Warehouse C, Thessaloniki Harbour.

Thanks

Posted on 06/03/2014

Thank you:

1,865 brides and grooms who have visited

            37 exhibitors who trusted us

            145 wedding specialists who honored us with his visit and comments

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ, με καθημερινές προβολές στον ANT1, τον Alpha και το Makedonia TV.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ενημέρωσης του κοινού της Θεσσαλονίκης για την Wedding Fashion Thessaloniki με τη δεύτερη και μεγαλύτερη εντυποδιαμονή.

Στην Wedding Fashion Thessaloniki το κοινό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο και δυναμικότερο, καθώς προστίθενται οι υποψήφιες νύφες από τη Ρωσία, που ενδιαφέρονται να παντρευτούν στην Ελλάδα.

Τα συστατικά επιτυχίας της Wedding Fashion Thessaloniki 2014

A unique place

Posted on 01/10/2013

A unique place was transformed into something magical in order to host the most beautiful wedding exhibition in Northern Greece! View photos of before and after...

Page 1 of 2

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Media Sponsors

gp-logo  ΛΟΓΟΤΥΠΟ MyMoment  Κοσμοράδιο - Χορηγός επικοινωνίαςmycitylife-logo-01

taacGreece-Plus-Radio-1026-FM  BusinessWoman amagi

Follow Us