Όσα έγιναν στην 3η Wedding Fashion Thessaloniki

Posted on 28/12/2015

Ο καιρός ήταν ιδανικός, οι πινακίδες στην είσοδο του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκαν, το σκηνικό στην Αποθήκη Γ’ στήθηκε και η 3η Wedding Fashion Thessaloniki υποθέχθηκε από τις 12 ως τις 14 Δεκεμβρίου, τους μελλόνυφμους που επιλέγουν για το γάμο τους άποψη και στυλ.

Το σκηνικό

Ξύλο, κόκκινο τούβλο, μοναδική θέα στο Λιμάνι και το Λευκό Πύργο είναι τα διαχρονικά «ατού» της Αποθήκης Γ. Σε αυτά προστέθηκαν τα προσεκτικά διακοσμημένα σταντ κορυφαίων επιχειρήσεων του γάμου.

Ταυτόχρονα, ένα ρομαντικό σκηνικό, με ευρωπαϊκές αστικές αναφορές, στήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων, δίνοντας τον τόνο στην ατμόσφαιρα και το ιδανικό φόντο για τις υπέροχες παρουσιάσεις νυφικών και τα μοναδικά events.

wf3 15

Οι εκθέτες

Τη Wedding Fashion Thessaloniki επέλεξαν – ως συνήθως - για την προβολή των προτάσεών τους κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο του γάμου. Σχεδιαστές και οίκοι νυφικών, καλλιτέχνες της φωτογραφίας και του video, υπέροχοι χώροι δεξιώσεων, επαγγελματίες της ομορφιάς, του ανδρικού στυλ και του γαμήλιου ταξιδιού, ειδικοί στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το 2016, σε ένα κοινό που έδειξε έντονο ενδιαφέρον.

wf3 14

wf3 01

wf3 05

wf3 07

wf3 13

wf3 08

wf3 11

Οι εκδηλώσεις

Το concept της φωτογράφισης μόδας, που κέρδισε τις εντυπώσεις στη 2η Wedding Fashion, επανήλθε στην 3η, σε νέο σκηνικό, αλλά και με τις νέες προτάσεις κορυφαίων οίκων νυφικών για το 2016.

Με παρουσιάστρια την Μαρία Θεοδωρέλλη (Merry Weddings), την ηχητική και φωτιστική κάλυψη της Music SP του Αντρέα Νικάκη και σε φωτογράφιση της ομάδας του Κυριάκου Κατσαρέα (Studio Katsareas Photography), οι νύφες του 2016 ενημερώθηκαν και απόλαυσαν τις προτάσεις των Jiouli Wedding Couture, Μπουχλαριώτη, K-Wedding, Δήμου, Νταϊάνα, Athina Wedding, Wday.

Επιπλέον οι Trinity Electric String Trio, η Manu και οι Bliss Show Band προσέφεραν μοναδικές μουσικές στιγμές, εναλλάσοντας τη διάθεση, από κλασσική, σε jazz και rock.

wf3 09

wf3 10

wf3 12

Τα δώρα

Είναι όμορφο να ξεκινάς την οργάνωση του γάμου σου και με τύχη. Και τι τύχη! Τα δώρα που κέρδισαν τα πιο τυχερά από τα ζευγάρια που επισκέφθηκαν τη Wedding Fashion ήταν σημαντικής αξίας.

Από τα εισιτήρια για τις Μαλδίβες, που προσέφερε το Business Travel και η Turkish Airlines, μέχρι το νυφικό του οίκου Μπουχλαριώτη και από το 4ήμερο στη Μονεμβασιά, στο Alas Resort & SPA, μέχρι τα χειροποίητα στέφανα του Dimiourgiko Vildiridis, η Wedding Fashion Thessaloniki έκανε κάποια ζευγάρια ακόμη πιο ευτυχισμένα.

wf3 02

Το.. after

Η λήξη της δεύτερης ημέρας της Wedding Fashion, μας βρήκε στο χώρο εκδηλώσεων, όπου με την... διατροφική υποστήριξη του Alsos Catering, τις μουσικές επιλογές της Music SP, ένα μοναδικό live από τους Bliss Show Band και το αστείρευτο κέφι όλων, ο χώρος γέμισε θετική ενέργεια και υπέροχα στιγμιότυπα, που απαθανάτισε ο Κυριάκος Κατσαρέας.

wf3 03

Ευχαριστίες

Η 3η Wedding Fashion ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτό δεν είναι έργο μόνο των διοργανωτών. Γι΄αυτό και οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα και τις ευχαριστίες μας:

-    Στους εκθέτες, που με την παρουσία τους και την ενεργή, ποιοτική συμμετοχή τους συμβάλλουν στην ταυτότητα της έκθεσης, που την έχει καθιερώσει ως μια έκθεση με έμφαση στην ποιότητα.

-    Στους υποστηρικτές για την καταπληκτική τους δουλειά, την οποία κάνουν με πάθος και συνέπεια.

Συγκεκριμένα:
Στο Studio Katsareas, για τη φωτογραφική κάλυψη της έκθεσης και των εκδηλώσεων.
Στη Music SP για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων και του party.
Στο Makiou MakeUp Studio για το μακιγιάζ των εκδηλώσεων.
Την εταιρεία Nestor Yannakis για τα χτενίσματα των εκδηλώσεων.
Τη Μαρία Θεοδωρέλλη και το Merry Weddings για την παρουσίαση των εκδηλώσεων.
Τις σχολές Pansik και τις ταλαντούχες σπουδάστριές τους, που ανέλαναβαν το styling των εκδηλώσεων.
Την εταιρεία Fratelli Petridi για τα νυφικά υποδήματα.
Το Alsos Catering για την οργάνωση του κυλικείου και του party.
Την Expo System για τον ποιοτικό εξοπλισμό και την άριστη συνεργασία.

-    Και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας μας: Κοσμοράδιο 95,1, Plus Radio 102,6, Amagi Radio, Thessaloniki Arts and Culture, ΣπορFm 89,5, OnVolos.gr

wf3 04

Τηλεοπτικό Spot 3ης Wedding Fashion

Video Clip 2ης Wedding Fashion

Video Clip 2014

Follow Us